Jaarafsluiting: tips voor debiteurenbeheer en nieuw adres

plus ons nieuwe adres!

Zo tegen het eind van het jaar is het weer tijd om de balans op te maken. Letterlijk en figuurlijk. Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? En heb je nog een paar (financiële) losse eindjes die geregeld moeten worden? Wij geven je nog een paar praktische tips om het jaar goed af te sluiten. En vertellen je meteen het nieuwe adres waar je ons vanaf nu kunt bereiken.

Check, check, dubbelcheck je debiteuren

Tegen het einde van het jaar wil je er natuurlijk voor zorgen dat alle facturen nog op tijd betaald worden. Check dus nog eens goed je debiteurenoverzicht en neem contact op met je debiteuren als de betaaltermijn overschreden wordt. Het is ook voor jouw klanten en opdrachtgevers prettiger als ze alle facturen nog in het lopende jaar kunnen voldoen. En als dat niet mogelijk is, dan kun je voor het volgende jaar meteen een betalingsregeling treffen. Heb je dat maar vast geregeld!

Verstuur de facturen ruim op tijd

Zijn er nog facturen die dit jaar verstuurd moeten worden? Wacht dan niet tot de laatste week. Grote kans namelijk dat er dan niemand van de administratie aanwezig is waardoor je vanzelf op een grote stapel beland. En dus langer moet wachten op jouw geld. Verstuur als het even kan in de eerste helft van de maand jouw factuur zodat die nog gezien en ingeboekt wordt.

Update je administratie, met o.a. ons nieuwe adres

Ook echt zo’n klusje voor het einde van het jaar is het op orde maken van de administratie. Het opschonen ervan, adressen checken en aanpassen. Dat werk zeg maar. Een van de adressen die een update moet hebben, is dat van ons. Wij zijn recent verhuisd naar Zaandam. Ons postadres en het adres in Diemen is dus niet meer in gebruik. Het nieuwe postadres en vestigingsadres waarop we vanaf nu te bereiken zijn is:

Van Zon Business
Praamstraat 5
1503 KM Zaandam

Fijne feestdagen!

Heb je alles geregeld voor het einde van dit jaar? Dan hopen we dat je daarna kunt genieten van hele fijne feestdagen. En dat het nieuwe jaar goed, gezond en gunstig voor je mag zijn, zowel privé als zakelijk. We staan ook dan weer voor je klaar om je te helpen bij en je te adviseren over het debiteurenbeheer.

Fijne dagen gewenst en een heel goed 2023!

Van Zon Business

Deel het bericht