Onze klanten

Van Zon Business werkt voor verschillende klanten. Van mkb’ers tot internationale bedrijven. Wij geven u hier een indruk van de bedrijven die wij al eerder mochten helpen met het debiteurenbeheer.

"Liza is een plezierige persoonlijkheid die met behoud van de goede relatie op zeer deskundige wijze de vorderingen int. Zij zorgt voor een duidelijke rapportage, verantwoording van de besteedde tijd, concipieert brieven en mails en zorgt ook voor het vervolgtraject. Zij is beslist en correct in haar optreden en ook de facturen zijn redelijk en correct. Het spreekt voor zich dat wij die tijdig betalen."
Martin Tokkie
Voorzitter Connected
"Liza zette helder uiteen welke mogelijkheden er op incassogebied zijn en wat voor mij de beste optie was. Tijdens het traject adviseerde ze me over de vervolgstappen en hield ze doorlopend een vinger aan de pols. Het is een geruststellende gedachte dat je met al je vragen terecht kunt bij iemand die weet waarover ze het heeft. Zeker als je, net als ik, niet dagelijks met incassotrajecten te maken hebt."
Nanneke van Drunen
Eigenaar Nankracht
"De complimenten die wij ook van externe stakeholders krijgen over ons debiteurenbeheer zijn absoluut ook jouw verdienste. De spanningen die het soms oplevert met onze commerciële afdelingen, hoort er helaas bij, maar brengt ons als organisatie verder."
Zie hier de volledige referentie
Rutger Alferink
Algemeen Directeur Koninkijke Saan
Wij hebben over het algemeen geen slechte betalers. Maar zo af en toe komt er eentje langs. Liza laat dan "de Kerk in het midden" maar bereikt wel haar doel, omdat zij zich inleeft in de materie. Zowel bij de klant als intern houdt zij haar koers en haalt waar nodig de centjes binnen"
R. F. (Rob) Harms
Directeur/eigenaar Monarch Nederland B.V.
"Liza (Van Zon Business) heeft ons inzicht gegeven in de onnodig hoge kosten van ons toenmalig debiteurenbeleid en de effecten hiervan op ons huidige en toekomstige werkkapitaal. Zeker bij een groeiend bedrijf loopt dat snel uit de pas.........Liza is kundig, praktisch, doelgericht en zéér recht door zee."
Zie hier de volledige referentie
Robert Schulze MBA
Founding Partner Growth Factory
Referentie Oostenrijk Touringcars op aanvraag.
"Liza, Heel erg hartelijk bedankt! Je heldere informatie heb ik gebruikt in de communicatie met (..). Dit heeft geresulteerd in onmiddellijke betaling van de facturen. Dank je wel! "
Zie hier de volledige referentie
Marjet Smits
Agile Coach Ad Matres
"Liza heeft een super enthousiaste gastles gegeven waarin ze de studenten kon boeien, ze bij de les kon houden én warm kon krijgen voor het creditmanagement. Het docentschap zal haar zeker goed afgaan."
Gerda Sol
MSen docent, teamexpert zorg, LOB-er ROC MN