Over ons

Een persoonlijke aanpak voor een zakelijke vraag.

Van Zon Business, van advies tot en met bemiddeling bij debiteurenbeheer

Van Zon Business adviseert en begeleidt ondernemers met financiële vragen. Ook bemiddelen wij voor ondernemers op het moment dat u een dienst wilt afnemen. Zodat u zeker weet dat u kiest voor iets wat bij u past én dat u daar niet teveel voor betaalt.

Objectief advies voor u

Van Zon Business is er voor u. Wij begeleiden ondernemers om de financiële diensten of producten te vinden die het beste passen bij de onderneming nu en in de toekomst. Dat kost u niets. U bespaart tijd, want wij zoeken de beste aanbiedingen tegen de meest gunstige voorwaarden. En u bespaart geld omdat wij voor u een gunstig tarief bemiddelen. Daarvoor ontvangen wij van de aanbieder een provisie. Die is bij alle aanbieders gelijk zodat u zich verzekerd weet van een objectief advies.

Voor uw zakelijke vraag hebben wij een persoonlijke aanpak

Elk aanbod is maatwerk. We zoeken altijd de beste aanbieders bij uw vraag en begeleiden u gedurende het gehele traject. U bepaalt altijd met wie u praat en waar u uiteindelijk het contract sluit. Van Zon Business is er gedurende het hele traject voor u. Om u te adviseren en voor u te bemiddelen. En te controleren of het voorstel wel past bij wat u verwacht.

Van Zon Business, jarenlange ervaring in debiteurenbeheer

Liza van Zon is de drijvende kracht achter Van Zon Business. Met een ruime ervaring in creditmanagement weet zij alles over de vragen die ondernemers hebben rondom debiteuren en debiteurenbeheer. En kan ze niet alleen die vragen beantwoorden, maar ook alle diensten en voorwaarden in begrijpelijke taal aan u uitleggen. Doordat ze jaren voor zowel kleinere mkb’ers tot grote multinationals heeft gewerkt, is ze van alle ontwikkelingen en voorwaarden goed op de hoogte.
Een uitgebreid netwerk bij de grote en middelgrote aanbieders zorgt ervoor dat Van Zon Business altijd snel het best passende aanbod kan doen.
Met Van Zon Business weet u zeker dat u persoonlijke aandacht krijgt en een deskundig advies dat past bij uw onderneming en uw wensen. Meer over Liza van Zon vindt u op haar LinkedIn-profiel en leest u bij de referenties.