Van Zon vanuit Zaandam

Business, Stichting Kinderwensen en meer

Eerder schreven we het al: we zijn verhuisd naar Zaandam. Een nieuwe omgeving met nieuwe energie. En dan komen er ook weer nieuwe plannen. Natuurlijk blijft Van Zon Business zich bezighouden met debiteurenbeheer. Maar zelf pakken we ook hier weer goede doelen op, zoals we ook in Diemen deden.

Van Diemen naar Zaandam

In Diemen was ik betrokken bij Ondernemend Diemen en het platform DaaromDuurzaamDiemen. Een hele leuke en leerzame tijd die ik met de verhuizing naar Zaandam heb afgesloten. Maar daar stopt het natuurlijk niet. Ook op deze nieuwe plek ga ik me weer inzetten voor een goed doel. En dit keer voor een met een extra persoonlijke lading: Stichting Kinderwensen. Een stichting die mijn vader oprichtte en ik hem ondersteunde en wat ik nu, na zijn overlijden, voortzet.

Budget te besteden

De Stichting Kinderwensen zet zich in voor kinderen die in armoede leven, in binnen- en buitenland. Er is nog een goed budget beschikbaar uit het verleden, en het is nu aan ons om dit ook goed te besteden. Zodat kinderen een leuke dag hebben en hun ouders even een adempauze krijgen. En als het kan, zetten we activiteiten op die duurzamer zijn, zodat alle betrokkenen er langer profijt van hebben.

Op zoek naar projecten in de Zaanstreek

In het verleden hebben we kinderen in Gambia een opleiding kunnen bieden waardoor ze meer kans op een betere toekomst kregen. En kinderen uit de regio Amsterdam hebben we met kadootjes en lekkernijen een mooie Sinterklaas en Kerstmis kunnen bezorgen. Nu zijn we op zoek naar mooie projecten in de Zaanstreek. En daar kan ik ook jouw hulp bij gebruiken.

Kinderen weer laten meedoen

We zijn op zoek naar ideeën, mooie projecten of praktische ondersteuning. Van een supermarkt die bijvoorbeeld koekjes en fruit levert tijdens een activiteit tot een bedrijf dat een springkussen kan leveren of sponsoren. Maar ook vrijwilligers die kinderen tijdens een sportdag een leuke middag kunnen bezorgen, of voor een wat langere periode frequent sportles kunnen geven. Het mag van alles zijn, als het maar gericht is op kinderen uit deze regio die anders langs de zijlijn blijven staan. Met deze stichting willen wij ervoor zorgen dat ze weer kunnen meedoen.

Netwerk gezocht!

Behalve praktische ondersteuning en goede ideeën, kunnen we natuurlijk ook een netwerk gebruiken. Als nieuw bedrijf en nieuwe inwoner in de Zaanstreek, moet ik m’n weg hier nog vinden. Dus ken jij mensen die ook ideeën hebben voor deze groep kinderen of die op een andere manier kunnen helpen? Laat het ons weten, alle beetjes helpen!

Van Zon Business, voor bedrijven en de mensen om ons heen

Van Zon Business is er voor bedrijven en helpt ze hun debiteurenproces te optimaliseren. Maar daarnaast zijn we er ook voor de mensen om ons heen. En dat zijn nu dus de mensen in Zaandam. Met zowel duurzame projecten als korte acties gaan we ons met de Stichting Kinderwensen inzetten voor de kinderen waar ze thuis de middelen missen voor leuke dagjes of sportieve activiteiten. Met mijn vader in gedachten laten we deze kinderen weer meedoen. Ik hoop dat jij me daarbij kan helpen!

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van de Stichting Kinderwensen? Volg ons dan op onze Facebook-pagina. En heb je ideeën voor de regio Zaandam of wil je meer weten? N eem dan contact met me op.

Deel het bericht