Van Zon Business is uitgebreid: Welkom Zoë

Even verlof, maar de business gaat wel door

Ook al gaan de zaken altijd door, sommige gebeurtenissen laten de wereld toch echt even stilstaan. Zo ook nu voor Van Zon Business want op 10 september is onze dochter Zoë geboren, dochter van Liza van Zon en Pascal van Zon van PasQuality!

Dezelfde service, via een ander

Met de kleine dame en mijzelf gaat het goed, en met de zaken ook. Want ook al is onze wereld even klein en zijn we vooral met elkaar, Van Zon Business gaat natuurlijk wel gewoon door. Via detachering krijgen alle klanten de service die ze gewend zijn en wordt hun debiteurenbeheer goed geregeld. Ook nu ik even niet de openstaande posten nabel en intern zorg dat het debiteurenproces strak geregeld is. Dat wordt wel door Van Zon Business gedaan, maar dan via een ander.

Detachering: ideaal bij verlof of piek in werk

Detachering is een handige manier om toch de zaken door te laten gaan als jijzelf of een medewerker voor een paar weken of maanden niet kan werken. Je hebt dan de zekerheid dat een flexibele kracht die functie tijdelijk overneemt. Via detacheringsbureaus wordt de juiste kandidaat gevonden en via datzelfde bureau verloopt de verloning. Detachering is mogelijk voor een paar uur per week tot een fulltime inhuur voor een bepaalde periode. Behalve bij een zwangerschapsverlof is dit natuurlijk ook een ideale oplossing als er tijdelijk een piek in de werkdruk verwacht wordt.

Bemiddeling bij detachering

Via Van Zon Business helpen we bedrijven met een tijdelijk tekort aan het juiste personeel, door drukte, verlof of vanwege een andere reden. We adviseren en bemiddelen bij detachering zodat ook bij jou op de zaak het werk door kan gaan als de mensen ervoor ontbreken.

Detachering? Doen!

Twijfel je of detachering de juiste oplossing voor jouw bedrijf zal zijn? Weet dan dat de gedetacheerde extra gemotiveerd is om het werk goed te doen. Het is vaak een boost voor de carrière van diegene, een mogelijkheid om het netwerk uit te breiden en ervaringen op te doen en gelijktijdig te laten zien over welke capaciteiten ze beschikken. Ook heb je met een detacheringstraject niet zelf een arbeidsrelatie met de gedetacheerde. Jij hebt het contract met een detacheringsbureau en zij hebben diegene in dienst. Een klassieke win-win zeg maar voor alle partijen!

Nieuwe jaar, nieuwe opdrachten

Ook voor mij is deze tijd een echte win-win; doordat via detachering het werk gewoon doorloopt, kan ik me nu even helemaal focussen op de kleine Van Zon en genieten van deze bijzondere tijd terwijl ik weet dat mijn klanten in goede handen zijn. Vanaf het nieuwe jaar ga ik weer aan de slag. Verder met de bestaande klanten en klaar voor nieuwe opdrachten in en vragen over debiteurenbeheer. Tot die tijd is het nog volop babybeheer 😉!

Deel het bericht