Op naar 2021

Alles was anders ,maar het debiteurenbeheer bleef belangrijk

Zo’n jaar geleden schreven we het laatste blog van 2019 en wensten we iedereen een mooi 2020, met ‘veel betalende debiteuren en een soepel debiteurenbeheer’… How little did we know. Zo’n 2 maanden later maakten we kennis met corona en veranderde zo’n beetje alles. Behalve een ding; het debiteurenbeheer was en bleef belangrijk. Misschien nog wel belangrijker dan ooit.

Bizar jaar

Nu we op het punt staan om 2020 af te sluiten, kunnen we niet anders dan toch even terugkijken. Het is zo’n bizar jaar voor vrijwel iedereen. Sommige bedrijven draaien sinds het voorjaar beter dan ooit tevoren terwijl anderen niet weten of ze de volgende maand nog wel zullen redden. Sommige ondernemers hebben nieuwe inkomstenbronnen gevonden en anderen zijn juist gaan ondernemen.

Snelkookpan

2020 was soms ook net een snelkookpan waarin ineens veel meer mogelijk was. Omdat het moest. Met creativiteit, lef en nog meer ondernemerschap is veel bereikt. Maar ook gingen we terug naar de basis, naar solide ondernemerschap waarin de zaken goed op orde moeten zijn. Het debiteurenbeheer is daar een goed voorbeeld van. Door juist dat nu goed geregeld te hebben, maakte je nu echt het verschil. Daarmee zorg je er immers voor dat de klant betaalt, en als het even lukt nog op tijd ook.

Strak debiteurenbeleid maakte het verschil

Als Van Zon Business hebben we dit jaar voor veel bedrijven ook echt dat verschil kunnen maken. Altijd al zorgen we ervoor dat de inkomsten binnenkomen. Maar nu was het belang ervan veel groter. Door zoals altijd een strak debiteurenbeleid te handhaven en nog meer dan anders in contact te komen en blijven met de debiteuren, hebben we veel kunnen bereiken voor onze opdrachtgevers.

Alle goeds voor 2021 gewenst

Nog even en we zitten weer tussen de kerstballen en oliebollen. Ook dat zal waarschijnlijk anders zijn dan anders, maar we wensen je toch een warme tijd met mooie momenten om van te genieten. Dat je het goede van 2020 koestert en de waardevolle ideeën en ontwikkelingen meeneemt. En dan snel door naar 2021 waarvoor we je nog meer dan eerder jaren alle goeds toewensen. Dat we elkaar dan ook weer gewoon kunnen ontmoeten bij een kop koffie of een mooi glas. Mooie dagen en een heel goed 2021 gewenst! Van Zon Business
Deel het bericht