Kennis is macht en levert geld op

Wie weet hoe het werkt, weet hoe een bedrijf geld verdient én ontvangt. Kennis over debiteurenbeheer ofwel creditmanagement, is rendabel maar ook noodzakelijk. Met goed en consequent debiteurenbeheer houd je jouw klanten bij de les en zorg je dat je op tijd betaald wordt. Maar hoe je dat nu goed regelt, dat vertellen wij je. Wekelijks met handige tips op social media, maandelijks met deze blogs en binnenkort ook met een webinar of presentatie.

Eenvoudig

Goed debiteurenbeheer betekent dat je het goed voor jouw bedrijf regelt en duidelijk bent naar jouw klanten en medewerkers. Dat klinkt eenvoudig en eigenlijk is het dat ook. Toch gaat het in de praktijk regelmatig mis en dat is vaak het startschot voor een opeenstapeling van openstaande facturen.

Sneller betaald

Met soms kleine details of eenvoudige aanpassingen kun je al voor een beter regime in het debiteurenbeleid zorgen. Wist je bijvoorbeeld dat je facturen sneller kunt laten betalen als je de factuur goed opstelt? En dat als jij je op het gedrag focust in plaats van het bedrag bij een debiteur, je eerder een oplossing voor de lange termijn bereikt?

Tips via social media

Dit soort praktische tips maar ook vernieuwende inzichten delen wij met onze volgers op social media. Wil je die tips ook? Volg ons dan op Facebook of Twitter. Daar posten we wekelijks meerdere heldere tips waarmee je jouw debiteuren goed in de gaten houdt en zorgt dat je het vanaf het begin goed regelt.

Vragen over debiteurenbeheer? Stel ze ons!

Behalve dat we de kennis graag delen, willen we ook graag jouw vragen beantwoorden. Dat doen we tijdens een webinar of een presentatie. De datum volgt nog maar als je nu al jouw vraag naar ons mailt, dan zorgen we ervoor dat we die dan uitgebreid beantwoorden. Je kunt ons van alles vragen wat met debiteurenbeheer te maken heeft; van incasso’s en factoring tot kredietverzekeringen en outsourcing van het debiteurenbeheer zelf.

Incasseer op tijd met onze tips en adviezen

Wil jij ook op tijd betaald worden door jouw klanten of opdrachtgevers? Zorg dan dat je weet hoe je het debiteurenbeheer goed regelt. Wij helpen je daarvoor aan de kennis zodat jij jouw geld op tijd kunt incasseren. En heb je daarvoor nog specifieke vragen? Mail ze dan naar ons. We nemen het mee in de tips, een toekomstig blog of de presentatie. Heb je liever persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte voor een van de creditmanagementdiensten? Dan kan dat natuurlijk ook, mail je ons voor een afspraak?

Deel het bericht