Gratis Quickscan Debiteurenbeheer; voor inzicht in het bedrijf

Als directeur-eigenaar ken je jouw bedrijf van binnen en buiten. En dat is maar goed ook. Die informatie heb je immers nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Maar weet je echt alles wat er speelt? Ook als het op de financiële stromen aankomt? Met de gratis Quickscan Debiteurenbeheer van Van Zon Business ontdek je of je voldoende op de hoogte bent over de echte status van het debiteurenbeheer.

Financiële middelen goed geregeld

Met goed debiteurenbeheer zorgt een bedrijf ervoor dat de financiële middelen goed geregeld zijn. Op tijd de betalingen ontvangen en direct actie ondernemen als dat uitblijft. Het lijkt zo simpel maar niets is minder waar. Bij veel bedrijven blijven de facturen langer dan nodig openstaan. En dat kost geld.

Langdurig openstaande posten?

Zolang je niet weet of er langdurig openstaande posten zijn, ofwel facturen die niet binnen de gestelde termijn betaald worden, kun je ook geen actie ondernemen en blijven de rekeningen te lang onbetaald. Inzicht is dus het eerste wat er moet zijn om te zorgen dat jouw bedrijf ook financieel gezond wordt of blijft.

Inzicht met de Quickscan

Van Zon Business regelt voor tal van bedrijven het debiteurenbeheer. Snel, persoonlijk en resultaatgericht. En dat begint dus met het verkrijgen van inzicht. Datzelfde inzicht geeft ze nu ook aan jou met deze gratis Quickscan. Hiervoor vul je het online Excel-format in waarna Van Zon Business de openstaande postenlijst beoordeelt. Alles wat opvalt wordt vervolgens tijdens een persoonlijk gesprek besproken. Wij zorgen voor het inzicht, regel jij de koffie?

Klantnamen niet nodig

Natuurlijk kan het formulier anoniem ingevuld worden. Dat wil zeggen dat je geen klantnamen erbij hoeft te plaatsen. Het gaat puur om de bedragen, data en dan vervolgens de informatie die je aanvullend kunt geven. Want tijdens het gesprek dat volgt, zullen wij je nog veel meer vragen. Het totaalbeeld leidt dan tot een concreet advies wat je kunt doen om de situatie die is aangetroffen, aan te pakken. En wil je na dit gesprek meer weten of meer ondersteuning? Dan kan dat natuurlijk.

Meer weten? Check de Quickscan!

De Quickscan biedt inzicht maar het gesprek erna levert je nog veel meer op. Alles wat opvalt wordt besproken en middels vragen komen aandachtspunten aan het licht. Met daarbij tips en adviezen hoe je ermee om kunt gaan of problemen op kunt lossen. Van verzekeringen en debiteuren tot contracten, Van Zon Business is daarin uitstekend thuis en kan jou daarin attenderen en adviseren. En wil je daarna meer? Weet dan dat Van Zon Business ook ondersteuning biedt bij het verzorgen van incasso’s, opschonen van het debiteurenbestand, processen verbeteren en meer zaken om het debiteurenbeheer te verbeteren. Maar dat is voor later. Wil je nu eerst gewoon wel eens weten of het financieel echt op orde is in jouw bedrijf? Dan beginnen we met die gratis Quickscan en een vervolggesprek bij een kop koffie. Hadden we al gezegd dat we die het liefst zwart drinken?

 

 

 

 

Deel het bericht