Geen mensen, geen omzet: zo regel je tijdelijk personeel

Zo regel je tijdelijk personeel

Of je het nu vreselijk druk hebt of dat je eindelijk weer met je bedrijf aan de slag kunt, als je te weinig personeel hebt, kost dat je geld. De zaak moet door maar daarvoor zijn wel mensen nodig. En dat kan, met detachering bijvoorbeeld. Ook dat regelen we als Van Zon Business. Bij ziekte of tijdens plotselinge drukte.

Goud waard

Personeel is altijd een heikel punt; hoe beter je personeel is, hoe beter je zaak draait. Maar heb je geen mensen, dan kun je soms de zaak niet eens openen. Genoeg en goed personeel is dus goud waard. En ook al heb je dat goed geregeld, toch kan er altijd ineens een kink in de kabel komen.

Ziekte of zwangerschapsverlof

Iemand die ineens ziek is en voorlopig even uit de roulatie zal zijn. Of door zwangerschapsverlof een paar maanden niet kan meewerken. Dat laatste zie je gelukkig aankomen maar in beide gevallen loont het de moeite om te kijken of via detachering een tijdelijke vervanging geregeld kan worden. Zodat de werkzaamheden niet stil komen te liggen.

Detachering

Detachering is ook handig bij plotselinge drukte of als er seizoenspieken zijn. Even wat extra handjes zorgen vaak al voor voldoende verlichting om de tijdelijke drukte het hoofd te kunnen bieden. Of het nu een ervaren kracht is of iemand die het productiewerk doet terwijl anderen het proces regelen, een paar extra mensen kan een wereld van verschil betekenen.

Van Zon Business bemiddelt

Als Van Zon Business zien we bij veel bedrijven hoe het er achter de schermen aan toegaat. En wat een impact tijdelijk personeelstekort kan hebben. Daarom bemiddelen we ook bij detachering . Zodat je sneller de juiste tijdelijke kracht vindt en de dienstverlening weer door kan gaan.

Werving & Selectie voor financieel personeel

Is het personeelstekort niet tijdelijk maar een structureel probleem en mis je goed financieel personeel in je bedrijf? Laat het ons dan ook weten. Wij bemiddelen voor die functies ook bij werving & selectie zodat je snel het juiste bureau vindt om je verder te helpen.

Geen mensen, geen omzet

Door het regelen van en adviseren in het debiteurenbeheer, hebben we met veel bedrijven contact. Ook met de klanten van onze opdrachtgevers die de rekeningen niet kunnen betalen door tijdelijk of structureel personeelstekort waardoor ze hun zaak onvoldoende draaiende kunnen houden. De impact van even of langere tijd onvoldoende personeel, maken we dus geregeld mee. Vaak betekent het: ‘geen mensen, geen omzet’. Dat helpen we bij onze opdrachtgevers voorkomen door zo nu en dan de bemiddeling te regelen voor een detacheringsbureau of een wervings- en selectiebureau. Wij kennen de weg daarin en weten waar we op moeten letten. Handige ervaring waar jij dus ook gebruik van kunt maken. Want het mag duidelijk zijn, als je personeel tekort hebt, heb je het al druk genoeg!

Meer weten? Vraag het Van Zon Business!

Wil je meer weten over onze bemiddelingsservice bij personeelstekort? Vraag het ons gerust. En natuurlijk zijn wij er ook nog voor al je vragen over debiteurenbeheer, net als altijd.
Deel het bericht