2022: weer aan de slag met debiteurenbeheer

Maar eerst nog hele fijne feestdagen gewenst!

2021 was, opnieuw, een bijzonder jaar. Natuurlijk met het virus dat ondanks alles toch niet meer weg te denken lijkt. Maar voor ons ook, of vooral, door de uitbreiding van ‘Team Van Zon’ met Zoë. Nu dit jaar op z’n einde loopt, is ook het einde van het verlof in zicht. En dus gaan we in 2022 weer flink aan de slag met het debiteurenbeheer!

Goed voornemen? Goed debiteurenbeheer

Ook al kon er ook dit jaar veel niet, ondernemers zouden geen ondernemers zijn als ze niet juist keken naar wat wel mogelijk is. Dat heeft tot veel nieuwe initiatieven geleid maar ook tot een herwaardering van wat al was. Zoals zorgen dat de basis goed op orde is. Solide ondernemerschap noemden we dat eerder al, waarbij je de zaken in het bedrijf goed regelt. Goed debiteurenbeheer hoort daar natuurlijk ook bij, en dat lijkt ons een prima ‘goed voornemen’ voor 2022!

Klanten die in 2022 op tijd betalen; wij helpen je

Hoe 2022 ook al zal zijn, met of zonder nieuwe golven, lockdowns of andere maatregelen, een solide basis is altijd essentieel voor elk bedrijf. Zoals zorgen dat de klanten op tijd betalen zodat ook jouw bedrijf door kan blijven draaien. En daar gaan wij onze klanten in 2022 meteen weer goed mee helpen. Want vanaf januari zijn we weer volop in bedrijf. Wil je dan weer eens bijpraten of heb je advies nodig voor jouw bedrijf? Laat het ons weten en we plannen snel een afspraak. 

Een mooi 2022 gewenst!

Voordat het zover is staan eerst nog de kerstkransjes en oliebollen op tafel. Het moment om weer even tijd te nemen voor elkaar en voor wat bezinning. We wensen je hele fijne feestdagen toe waarin je kunt genieten van alles wat mooi is en was dit jaar en je vol inspiratie, ideeën en energie 2022 ingaat. 

Mooi kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar gewenst! 

Van Zon Business

Deel het bericht