10 jaar debiteurenbeheer door Van Zon Business

Tijd voor (een paar) veranderingen

Time flies when you’re having fun!! En dat geldt ook voor debiteurenbeheer. Want deze maand bestaat Van Zon Business alweer 10 jaar… Een periode waarin we veel ondernemers hebben kunnen helpen bij het innen van hun facturen en het verbeteren van hun debiteurenprocessen. Dat is iets dat we blijven doen, natuurlijk. Maar sommige dingen veranderen, omdat dat na 10 jaar ook wel eens tijd werd.

Een nieuwe website

Zoals de website , die is net vernieuwd. Niet heel erg ingrijpend, maar wel weer zo dat het helemaal past bij de tijd van nu en dat het voldoet aan de huidige eisen. Een andere verandering is dat vanaf deze maand de postbus niet meer gebruikt wordt. We waren al bereikbaar op het adres in Diemen en natuurlijk via de mail. Dat blijft, voorlopig althans. Want later dit jaar verhuist Van Zon Business naar Zaandam. Maar ook dan zijn we via het nieuwe adres, per e-mail en natuurlijk mobiel altijd goed bereikbaar.

Tevreden klanten

Wat onveranderd blijft, is onze dienstverlening. In Amsterdam en omgeving zijn we actief voor bedrijven die het debiteurenbeheer willen verbeteren, of die problemen met debiteuren effectief en goed willen aanpakken. Wat goed gaat, moet je niet veranderen toch? En dat dat goed gaat, blijkt wel uit de verhalen van onze klanten op de nieuwe website. Ook de komende jaren blijven we dus actief in debiteurenbeheer voor deze en andere opdrachtgevers.

Achterhaald

Dat we na 10 jaar de nodige veranderingen hebben doorgevoerd, is natuurlijk geen overbodige luxe. In elk bedrijf komt zo’n moment dat bestaande systemen of processen weer eens tegen het licht gehouden moeten worden. Dat geldt ook voor het debiteurensysteem. Software die hiervoor enkele jaren geleden is aangeschaft, kan al die tijd goed gewerkt hebben maar hoeft nu niet meer te voldoen. Systemen wijzigen, regels worden aangepast en meer veranderingen zorgen er dan voor dat het bestaande systeem langzamerhand achterhaald wordt.

Nieuw systeem of proces nodig?

Hebben jullie al jaren hetzelfde debiteurensysteem? Of werken jullie nog steeds met hetzelfde debiteurenproces als 10 jaar terug? Kijk dan eens goed of het nog echt zo optimaal werkt. Of dat er misschien steeds meer extra checks en handelingen verricht moeten worden om het gewenste resultaat te krijgen. Grote kans dat het beter is om het systeem te vernieuwen, of het proces opnieuw in te richten.

Afspreken met de jarige!

Wil je weten of jullie systemen of processen een update kunnen gebruiken? Vraag het ons gerust. We maken graag een afspraak om de situatie bij jullie te bespreken. En wil je liever eerst eens kennismaken, dan kan dat ook. Laat het ons weten en we plannen snel een afspraak voor een kop koffie. Die krijg je dan van ons, want wie jarig is, trakteert!

Deel het bericht