Goede voornemens 2019 financieren

2019 staat weer voor de deur. De laatste deadlines moeten nog gehaald worden, de kerstborrel geregeld en natuurlijk de relatiegeschenken. Kortom, het is druk zo richting de feestdagen. Maar ergens op de achtergrond denken we al aan 2019, misschien heb je de plannen voor volgend jaar zelfs al helemaal uitgewerkt. Wat de plannen of goede voornemens ook zijn, weet je al hoe je ze kunt financieren?

Goed debiteurenbeheer levert geld op

Dit jaar hebben we je weer verschillende tips gegeven met onze blogs . Kern van het verhaal is steeds dat je het debiteurenbeheer goed moet regelen. Dat levert namelijk gewoon geld op. En het niet goed regelen kost geld, tijd en kan je zelfs je bedrijf kosten.

Plannen voor 2019? Neem ook het debiteurenbeheer mee!

Voor de plannen van 2019 is het niet anders; wat je ook jezelf of jouw bedrijf ten doel hebt gesteld, er zijn verschillende factoren die je kunt beïnvloeden om te zorgen dat het realiteit wordt. Natuurlijk moet de sales goed lopen, moet het product of de service probleemloos geleverd worden en is een goede klantrelatie essentieel. Maar ook als dat allemaal goed gaat, schiet je er niets mee op als je aan het eind van de rit met een onbetaalde factuur staat. Oftewel, het debiteurenbeheer mag in dit gehele proces niet vergeten worden.

Financiering

Behalve dat een goed beheer van debiteuren ervoor zorgt dat je exact weet hoe je er qua financiën voorstaat, kun je er ook verstandig door plannen. Als je weet wanneer de liquide middelen voldoende zijn, kun je de uitgaven inplannen. Of zien dat je een krediet moet aanvragen bij de bank. Weet je wel dat er onvoldoende financiële middelen zijn, maar is de debiteurenlijst een rommeltje? Dan hoef je ook bij de bank niet aan te kloppen. Met een slecht debiteurenbeheer is jouw verhaal daar ook slecht en krijg je geen euro gefinancierd.

Onder de kerstboom

Heb jij nu geen tijd of zin om na te denken over wat je volgend jaar gaat doen en stel je dat uit totdat je onder de kerstboom zit bij te komen? Prima, maar denk dan ook na over hoe je het gaat bereiken. Of het nu concrete plannen zijn of gewoon goede voornemens. En wil je daar hulp bij, dan kun je natuurlijk ons altijd inschakelen. Tenminste, zolang het over de inzet van het debiteurenbeheer voor de financiering van die goede voornemens of bedrijfsplannen gaat. Wil je in 2019 een paar kilo’s kwijtraken, de marathon eindelijk gaan lopen of minder drinken? Dan wensen we je alle succes toe en horen over een paar maanden heel graag van je of het is gelukt ;-).

Nu vast afspreken?

Wil je zeker weten dat je de financiën op orde hebt volgend jaar om jouw zakelijke wens of voornemen te realiseren, dan spreken we graag in januari met je af. Bij een kop koffie en een goed gesprek krijgen we al snel een indruk van de stand van zaken en hoe we je kunnen helpen. Bel of mail je ons nu vast om die afspraak alvast te maken? Dan is de eerste van de vele goede voornemens alvast gerealiseerd!

Van Zon Business wenst je een 2019 toe waarin je alle plannen kunt realiseren!

Bij Van Zon Business gaan we ook even genieten onder de kerstboom om volgend jaar weer vol goede ideeën en inspiratie verder te gaan. Je kunt ons nog bereiken tot of anders weer vanaf . We wensen je hele fijne feestdagen toe en een mooi 2019 waarin je alles kunt realiseren wat je nu op je wensenlijstje hebt staan!
Deel het bericht